FC Utrecht-aanvaller Mohamed Mallahi is opgeroepen voor Oranje Onder 19. Dat team, van bondscoach Maarten Stekelenburg, wacht belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden.

De Nederlandse talenten reizen komende maand af naar Ierland en spelen daar drie partijen. Op woensdag 10 oktober tegen hun leeftijdsgenoten uit Faeröer Eilanden, op zaterdag 13 oktober tegen Bosnië Herzegovina Onder 19 en tot slot op dinsdag 16 oktober tegen het Onder 19-team van Ierland.

De selectie van Oranje Onder 19:
Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Kjell Scherpen (FC Emmen), Ludovit Reis (FC Groningen), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Ian Smeulers (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Wouter Burger (Feyenoord), Millen Baars (Manchester United, Engeland), Ole ter Haar Romeny (NEC), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen).