Aflevering 3 van de FC Utrecht Podcast staat online! In de derde episode van de Podcast spreekt interviewer Corné in ’t Hout de man die iets gemeen heeft met Francesco Totti, Paulo Maldini en Ryan Giggs. Zijn teamgenoten noemen hem soms Marcelo. Mark van der Maarel schuift aan bij de derde aflevering van de FC Utrecht Podcast en praat onder andere over zijn 250 wedstrijden voor FC Utrecht.

"
Ik wist er zelf niet eens iets vanaf", begint Van der Maarel over zijn 250 wedstrijden voor de FC uit de Domstad. "Achteraf pas hoorde ik dat het aantal er een tijdje aan zat te komen. Uiteindelijk was het zover tegen MVV en werd ik blij verrast. Mooi om op die manier een shirt te krijgen en even in het zonnetje te worden gezet." In het hedendaagse voetbal is het uniek dat een speler zo lang bij een club blijft. "Het werkt eigenlijk van twee kanten. Enerzijds kunnen jongens een stap maken en verder groeien, anderzijds halen sommige jongens het niet en zijn ze genoodzaakt om een stap terug te doen. Ik zit daar denk ik tussenin. Sommigen zeggen tegen mij dat het knap is dat ik hier nog ben, anderen vragen zich af waarom ik nog geen stap vooruit heb gezet. Uiteindelijk ben ik te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken." 

Beluister het volledige interview met Van der Maarel nu via Soundcloud óf abonneer je op de FC Utrecht Podcast in de Apple Podcast App of via Spotify!