Doelman Maarten Paes van FC Utrecht is opgeroepen voor Jong Oranje voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Letland en Jong Oekraïne. Bondscoach Erwin van de Looi heeft voor de partijen een selectie van 20 spelers samengesteld.

Keuzeheer Van de Looi maakt zich met zijn ploeg op voor een uitpartij tegen de Letten (vrijdag 12 oktober) en een thuiswedstrijd tegen het team uit Oekraïne (dinsdag 16 oktober).

De selectie van Jong Oranje:
Indy Groothuizen (ADO Den Haag), Carel Eiting (Ajax), Perr Schuurs (Ajax), Justin Kluivert (AS Roma, Italië), Oussama Idrissi (AZ), Teun Koopmeiners (AZ), Rick van Drongelen (Hamburger SV, Duitsland), Javairo Dilrosun (Hertha BSC, Duitsland), Maarten Paes (FC Utrecht), Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe, Turkije), Jeremiah St. Juste (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Kevin Diks (Fiorentina, Italië), Richairo Zivkovic (KV Oostende, België), Bart Ramselaar (PSV), Donyell Malen (PSV), Yanick van Osch (PSV), Michel Vlap (sc Heerenveen), Sam Lammers (sc Heerenveen), Justin Hoogma (TSG 1899 Hoffenheim, Duitsland).