Jong FC Utrecht speelde vanavond een uitduel in Brabant tegen TOP Oss. De Domstedelingen hadden moeite met de Brabanders. Ondanks de prachtige gelijkmaker van Rayan El Azrak is het Delano Ladan die de wedstrijd beslist: 2-1.
 
Ruim een uur gespeeld in Oss en Jong FC Utrecht zit in een goede fase tijdens de wedstrijd. De tussenstand op het moment? 1-0. Rayan El Azrak ontvangt de bal aan de rand van het zestienmetergebied van TOP Oss. De middenvelder twijfelt geen moment en haalt uit. Boem! Een prachtig schot eindigt in de verre hoek achter Nick Olij: 1-1.
 
Moeilijke eerste fase
Jong FC Utrecht heeft in het begin erg veel moeite met TOP Oss. De Domstedelingen komen in het eerste half uur van de wedstrijd maar niet door de verdediging van de Ossenaren. In deze fase is het TOP Oss dat op voorsprong komt. Bryan Smeets passt de bal naar de rand van het zestienmeter gebied, Ragnar Oratmangoen doet een overstapje en vervolgens is het Huseyin Dogan die raak schiet. 1-0.
 
Bryan Smeets
Bij de Ossenaren valt er één man met name op. Bryan Smeets heerst op het middenveld van TOP Oss. De geboren Limburger strooit met passjes, veroverd ballen en houdt het overzicht in het team van de Ossenaren. De middenvelder komt in de tweede helft dichtbij een treffer. Het scheelt een haar of zijn afstandsschot eindigt achter Nijhuis en er staat een 2-0 achterstand op het scorebord.
 
Beloftenduel
Het team van trainer/coach Robin Pronk moet volgende week vrijdag weer aan de bak. Op het trainingscomplex van AZ in Wijdewormer nemen de Domstedelingen het dan op tegen beloftenploeg van de Alkmaarders.
 
TOP Oss - Jong FC Utrecht 2-1 (1-0)
18. Huseyin Dogan 1-0
69. Rayan El Azrak 1-1
82. Delano Ladan 2-1
 
Gele kaarten: Norichio Nieveld (TOP Oss), Hennos Asmelash (TOP Oss)
 
Toeschouwers: 1318
 
Scheidsrechter: Stan Teuben
 
Opstelling TOP Oss:
Nick Olij; Hennos Asmelash, Lorenzo Pigué, Norichio Nieveld, Rick Stuy van den Herik, Dean van der Sluys; Philippe Rommens, Lion kaak, Bryan Smeets; Ragnar Oratmangoen (71. Delano Ladan), Huseyin Dogan (90. Niels Fleuren)
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Sylian Mokono, Rick van der Meer, Junior van der Velden, Gabriel Culhaci (77. Redouan El Yaakoubi); Rayan el Azrak, Tim Brinkman, Othmane Boussaid (85. Jonas Arweiler); Sylla Sow, Jeredy Hilterman (63. Mohamed Mallahi), Nick Venema