Na eerder in de week tegen Vitesse O8 (woensdag) & Swift O9-1(vrijdag) gespeeld te hebben waarbij beide wedstrijd gezien de weerstand als zeer waardevol zijn ervaren stond vandaag de bekerwedstijd tegen VV de Dreef O8-1 op het programma.
Vandaag de eerste bekerwedstrijd na de poulefase. Verlies betekende directe uitschakeling. Dit hadden de jongens goed in hun oren geknoopt. Onder aanvoering van de aanvoerder van de dag, Samuel, was er sprake van een vliegende start. Voordat de tegenstander het in de gaten had, was er al een voorsprong van 4-0. Toch werden er gedurende de wedstrijd naast de vele gemaakte doelpunten ook te veel kansen gemist, dit is weer een leerpunt die we met z’n allen meenemen naar de volgende wedstrijd. Om het iets gelijkwaardiger te maken werd er al in het 1e blok ingegrepen door de trainer door met een mannetje minder te gaan spelen. We hebben vandaag weer veel mooie acties gezien, goed samenspel en hard werkende spelers. Volgende week weer competitie, en dan spelen we tegen CDW O8 uit Wijk Bij Duurstede.