Vanavond (vrijdag) speelt Jong FC Utrecht haar tweede wedstrijd in vijf dagen tijd. Nadat het afgelopen maandag met 0-0 gelijkspeelde tegen MVV Maastricht reizen de Domstedelingen vanavond af naar Brabant om het daar op te nemen tegen TOP Oss. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het Frans Heesenstadion.

Een druk schema dus, voor de mannen van trainer/coach Robin Pronk. Zijn ploeg speelde afgelopen maandag in Stadion Galgenwaard met 0-0 gelijk tegen MVV Maastricht. "We maken behoorlijke stappen", was de conclusie van Pronk na het gelijkspel. Pronk was met name tevreden over hoe zijn team in de rust uit de kleedkamer was gekomen. "Dat we na een hele slechte eerste helft de zaak zo om kunnen draaien en in de tweede helft gewoon een hele volwassen, kwalitatief goede wedstrijd spelen waarin we bijna op 1-0 komen. Daar ben ik het meest tevreden over."

TOP Oss
Jong FC Utrecht speelt vanavond tegen TOP Oss. De Ossenaren willen maar al te graag de drie punten in het Frans Heesenstadion behouden. De Brabantse ploeg verloor in de afgelopen speelronde van de Keuken Kampioen Divisie de uitwedstrijd in Velsen-Zuid tegen Telstar, 1-0. “We hebben in de eerste helft niet agressief genoeg op de bal verdedigd en waren te slordig in balbezit”, concludeerden Lorenzo Piqué en Klaas Wels destijds.

FC Utrecht in actie
Niet alleen voor Jong FC Utrecht is het matchday, ook de hoofdmacht van FC Utrecht komt vanavond in actie. Om 20:00 trappen zij af in Stadion Galgenwaard voor de wedstrijd tegen NAC Breda. Via Twitter worden er updates gegeven over de beide wedstrijden. Op het open kanaal van FOX zie je vanavond flitsen voorbij komen van het duel met TOP Oss.