Jong FC Utrecht sluit speelronde 7 in de Keuken Kampioen Divisie af met een thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht. In een koud Stadion Galgenwaard eindigt de wedstrijd tussen de Domstedelingen en de Limburgers in 0-0.
 
Limburgse voorzet vanaf rechts, Rick van der Meer schiet de bal weg. Steekpass dwars door de verdediging van de Domstedelingen, Junior van der Velden zit er met een been tussen. Dieptebal op spits Anthony van der Hurk, voorbij de laatste linie van Jong FC Utrecht maar Thijmen Nijhuis weerhoudt MVV Maastricht van het scoren.
 
Thijmen Nijhuis
De doelman van Jong FC Utrecht blinkt vandaag weer uit. De Limburgers doen er alles aan om de openingstreffer te scoren, maar telkens weet Thijmen Nijhuis dit tegen te houden. Een volley van Pieter Nys, een schot van Anthony van den Hurk, niks lukt om Nijhuis te passeren. De doelman van Jong FC Utrecht houdt hiermee voor de tweede keer op rij ‘de nul’.
 
Gevaar Jong FC Utrecht
Jong FC Utrecht komt vooral in de tweede helft een aantal keer dichtbij de openingstreffer. Rayan El Azrak ziet een van zijn schoten eindigen tegen de paal. Ook rechtsback Sylian Mokono is een aantal keer dichtbij. De 19-jarige verdediger stoomt meermaals op via de rechterflank en zorgt voor gevaar bij het doel van de Limburgers. Helaas ziet ook Mokono zijn schot tegen het aluminium eindigen.
 
TOP Oss
Veel tijd om bij te komen van dit gelijkspel is er niet. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk neemt het aanstaande vrijdag in Brabant op tegen TOP Oss. De Ossenaren verloren de laatste wedstrijd met 1-0 van Telstar. Ook dan zal de mediacrew van FC Utrecht erbij zijn om verslag te doen van dit duel.
 
Jong FC Utrecht – MVV Maastricht 0-0 (0-0)
 
Gele kaarten: Mohamed Mallahi (Jong FC Utrecht), Sylian Mokono (Jong FC Utrecht), Mohamed El Azrak (Jong FC Utrecht), Ricardo Ippel (MVV Maastricht)

Toeschouwers: 317
 
Scheidsrechter: Freek van Herk
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Sylian Mokono (78. Mitchell van Rooijen), Rick van der Meer, Junior van der Velden, Gabriel Culhaci; Redouan El Yaakoubi, Tim Brinkman, Rayan El Azrak; Mohamed Mallahi (72. Jonas Arweiler), Jeredy Hilterman, Sylla Sow
 
Opstelling MVV Maastricht:
Luuk Koopmans; Hawbir Moustafa (77. Marnick Vermijl) , Luc Mares, Shermar Martina, Maxime Gunst; Shermaine Martina (85. Koen Kostons), Ricardo Ippel, Pieter Nys; Tuur Houben, Anthony van den Hurk, Asumah Abubakar (60. Dogan Golpek)