Scheidsrechter Jeroen Manschot heeft zondag de leiding bij de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag. Bij het duel, dat om 14.30 uur begint in Stadion Galgenwaard die dag, zijn Rob van de Ven en Dave Goossens als assistent-scheidsrechter van de partij. De vierde official in de Domstad is Ingmar Oostrom. Dat blijkt uit de scheidsrechtersaanstellingen voor de komende speeldag in het betaalde voetbal, die door de KNVB zijn bekendgemaakt.

Rob Dieperink is videoscheidsrechter bij FC Utrecht – ADO Den Haag en Freek Vandeursen fungeert daarbij als zijn assistent.

Ook vrijdag is er voetbal in Utrecht: die dag speelt Jong FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch tegen Roda JC Kerkrade. Die Keuken Kampioen Divisie-match wordt gefloten door Stan Teuben, die daarbij wordt geassisteerd door Michael Osseweijer en Ralf van Vlokhoven. Thom Winkel is de vierde official bij het treffen met de geel-zwarten, dat vrijdag om 20.00 uur begint.