Verdediger Jens Guiting en middenvelder Juruel Bernadina staan op de stand-by lijst voor Oranje Onder 16. Het duo behoort in eerste instantie niet tot het door Mischa Visser samengestelde team, maar kan op een later moment nog wel aan diens kern worden toegevoegd.

Oranje Onder 16 werkt een dubbele interland af tegen de leeftijdsgenoten van Hongarije. Op woensdag 24 oktober om 16:00 uur wordt de eerste wedstrijd gespeeld in het Globall sportscentre in Telki. Vervolgens staat het tweede treffen met de Hongaren op vrijdag 26 oktober gepland. De aftrap zal dan plaatsvinden om 14:30 uur, ook in het Globall sportscentre. 

De selectie van Oranje Onder 16:
Kilian Nikiema (ADO Den Haag), Chesron Oostwoud (Ajax), Dani van de Heuvel (Ajax), Devyne Rensch (Ajax), Dillon Hoogewerf (Ajax), Julius Dirksen (Ajax), Naci Unuvar (Ajax), Solomon Bonnah (Ajax), Youri Baas (Ajax), Youri Regeer (Ajax), Fedde de Jong (AZ), Kian Fitz-Jim (AZ), Rio Hillen (AZ), Yusuf Barasi (AZ), Denzel Owusu (Feyenoord), Noah Ohio (Manchester City, Engeland), Aron van Lare (PSV), Dylan Hopman (PSV), Mylian Jiminez (PSV), Nawaaz Landfeld (PSV), Ar'jany Martha (Sparta Rotterdam), Shayron de Wind (Sparta Rotterdam) en Kemo Soumaholo (Waasland Beveren).