FC Utrecht O10 nam afgelopen zondag deel aan het RKZVC toernooi. Een toernooi met onder andere deelnemers als PSV, Vitesse, KV Mechelen, NEC/FC Oss, FC Emmen en Sint Truiden. Team A van FC Utrecht wist tot aan de finale alle wedstrijden te winnen, maar moest in de finale het hoofd buigen voor Vitesse (6-1 verlies). Team B werd uitgeschakeld in de kwartfinale in een spannende wedstrijd tegen PSV (3-2 verlies) en werd uiteindelijk 7e. 

Uitslagen team A:
FC Utrecht - NEC A 6-0
FC Utrecht - Sint Truiden 3-2
FC Utrecht - Vitesse A 2-0
FC Utrecht - Bon Boys O11 3-2
FC Utrecht - FC Emmen A 3-1
FC Utrecht - Vitesse B 3-2
FC Utrecht - Vitesse A 1-6

Uitslagen team B:
FC Utrecht - Victoria O11 4-0
FC Utrecht - NEC/FC Oss 8-0
FC Utrecht - FC Emmen 7-0
FC Utrecht - Longa O11 2-2
FC Utrecht - PSV 2-3
FC Utrecht - PSV 1-7
FC Utrecht - FC Emmen 6-3