FC Utrecht en WerkTalent Uitzendbureau hebben een unieke samenwerking in de vorm van FC Utrecht@Work. Deze samenwerking is een bundeling van krachten: de uitstraling van FC Utrecht en het professionele concept van het uitzendbureau WerkTalent. Dit uit zich in het sportiefste arbeidsloket van Midden-Nederland, ofwel FC Utrecht@Work.
 
WerkTalent is een succesvolle en ondernemende uitzendorganisatie, die vooral bekend staat vanwege haar ‘out of the box’-gedachte. Wim Bubberman, Algemeen Directeur WerkTalent en tevens ex-profvoetballer, over de samenwerking: “Met FC Utrecht@Work kunnen wij zowel de achterban van FC Utrecht aan een (betere) baan helpen, alsmede de businessclubleden van FC Utrecht helpen met openstaande vacatures of (flexibele) personeelsvraagstukken. Wij vinden het belangrijk om zowel werkgevers als kandidaten persoonlijk te spreken. Dan pas ben je in staat om de juiste koppeling te maken tussen kandidaat en bedrijf. Iedereen is dan ook welkom in ons kantoor in Stadion Galgenwaard voor een bak koffie en dan kunnen we kijken wat wij voor die persoon en/of opdrachtgever kunnen betekenen”.
 
Met FC Utrecht@Work wordt bijgedragen aan een maatschappij waarin iedereen kansen krijgt om te participeren op de arbeidsmarkt door te bouwen aan een brug tussen twee werelden. De wereld van FC Utrecht en die van het bedrijfsleven. Als Business Clubleden bij FC Utrecht@Work komen met de vraag om te bemiddelen, bijvoorbeeld door supporters aan een baan te helpen, dan helpen ze indirect FC Utrecht.
  
Het kantoor van WerkTalent is dagelijks geopend in Stadion Galgenwaard, dus heeft u een vacature of bent u op zoek naar werk? Kom dan snel binnen!