Een prima samenwerking en gaan voor iedere bal was deze week het moto. Daarnaast een potje durf in het voetballen. De jongens hebben het perfect opgepakt. De eerste minuten was het al duidelijk wat de plannen waren van FC Utrecht. Binnen 10 minuten had het al 3-0 moeten staan. Uiteindelijk werd er na geweldige aanval in de 13e minuut de bal door een Ajax speler van de doellijn afgeslagen, een penalty, rood en 0-1 door Bent Driessen. Na een mooie combinatie in de 27ste minuut, kopte Mido Hamelynk de bal binnen.

FC Utrecht speelde de tweede helft de wedstrijd gedisciplineerd uit met veel kansen en mogelijkheden. Het was wachten op de 0-3 welke werd gescoord door Ivar Jenner in de 50ste minuut. Dezelfde speler was ook de doelpuntenmaker van de 0-4. Dit was een penalty door een te late tackel op de hard werkende Aurelio Oehlers. Een zeer terechte uitslag. Bij een 0-4 bij Ajax, en de manier waarop, verdient het hele team een dikke pluim.