Door een griepgolf kon Excelsior Rotterdam de reis naar Utrecht niet maken. Als alternatief werd het strand opgezocht bij de Haarrijnse Plas om een stevig potje beachvoetbal te spelen. 

Door 4 teams werd gestreden in een 7:7 competitie. Doelen werden ouderwets gemaakt van tassen en lijnen werden getrokken door de voeten in het zand te slepen. Hoe simpel kan het zijn? Opleiden hoeft niet altijd in weelde en luxe. Sterker nog: vaak liever niet. 

De vaders van Wouter, Rayyan, Milan, Massien, Adam, Nordin, Xavi en niet veel later ook de vader van Alvaro lieten zich van hun beste kant zien. Weliswaar was het uithoudingsvermogen iets minder dan van hun zoons, hun fanatisme en wil om te winnen was een prachtig voorbeeld voor velen. 

Na 1,5 uur fanatiek en bij vlagen echt hoogstaand voetbal van ieders kant werd het water opgezocht voor een frisse duik. Opvallend hierbij was de afwezigheid van de vaders. Die hielden het droog. 

Al met al dank aan Marcel, Mo, Mathijs, Tahar, Azzedine, Karim, Clyde en Berry voor hun inzet en deelname. Door jullie werd de ochtend nóg leuker! Dank ook aan scheidsrechter Henk! 

Zaterdag aanstaande wacht de eerste terugwedstrijd van de competitie weer. FC Twente is de tegenstander. Concurrent AZ deed goede zaken en naderde FC Utrecht tot twee goals waardoor de komende 6 wedstrijden erg spannend zullen worden. De uitdaging zal groot zijn om koppositie vast te houden. 

Er zal worden afgetrapt in Hengelo. Hopelijk weer met veel ouders en zeker met deze vaders langs de lijn.