Zaterdagochtend 20 oktober jl. stond thuis de oefenwedstrijd (Twin Games) van onze O12 tegen een fysiek en technisch sterk FC Twente O12 op het programma. De opdracht van trainer Niek was duidelijk: voetballen zoals afgelopen week op de training was geoefend. Een van de onderdelen was druk zetten. Die opdracht hebben de mannen perfect uitgevoerd. Na 3 minuten viel het 1e tegendoelpunt. Utrecht was meteen wakker en dat heeft FC Twente, die dit seizoen in de hoogste competitiecategorie uitkomt, geweten. Er werd volop druk gezet, goed opgebouwd, op een hoog tempo gevoetbald en de keepers Cas en Tyron pareerden met hun kunst- en vliegwerk de meeste schoten op doel. Er werd door de boys van Utrecht gewonnen met maar liefst14-7. Een hele knappe prestatie en heel erg lekker zo vlak voor de start van de competitie.