De FC Utrecht-talenten Jens Guiting en Juruel Bernadina behoren tot de voorselectie van Oranje Onder 16. De ploeg van bondscoach Mischa Visser speelt later deze maand twee vriendschappelijke partijen tegen Hongarije Onder 16.

Op woensdag 24 oktober (aftrap: 16.00 uur) en vrijdag 26 oktober (aanvang: 14.30 uur) worden de vriendschappelijke interlands gespeeld op het Globall Sports Centre in het Hongaarse Telki. Op maandag 15 oktober maakt keuzeheer Visser de definitieve selectie voor het tweeluik bekend.

Voorlopige selectie Oranje Onder 16:
Kilian Nikiema (ADO Den Haag), Yunus Ates (ADO Den Haag), Chesron Oostwoud (Ajax), Dani van de Heuvel (Ajax), Devyne Rensch (Ajax), Dillon Hoogewerf (Ajax), Julius Dirksen (Ajax), Naci Unuvar (Ajax), Solomon Bonnah (Ajax), Youri Baas (Ajax), Youri Regeer (Ajax), Malcolm Ebiowei (Arsenal, Engeland), Fedde de Jong (AZ), Kian Fitz-Jim (AZ), Rio Hillen (AZ), Yusuf Barasi (AZ), Xavi Simons (FC Barcelona, Spanje), Denzel Owusu (Feyenoord), Max Christoffel (Feyenoord), Sam Pak (Feyenoord), Noah Ohio (Manchester City, Engeland), Aron van Lare (PSV), Dylan Hopman (PSV), Milan van de Riet (PSV), Mylian Jimenez (PSV), Naim Matoug (PSV), Nawaaz Landfeld (PSV), Ar’jany Martha (Sparta Rotterdam), Emanuel Emegha (Sparta Rotterdam), Shayron de Wind (Sparta Rotterdam), Jens Guiting (FC Utrecht), Juruel Bernadina (FC Utrecht), Kemo Soumaholo (Waasland Beveren, België).