Met twee spelers is FC Utrecht vertegenwoordigd in de voorlopige selectie van Oranje Onder 19. De ploeg van bondscoach Maarten Stekelenburg, die onder anderen Fabian de Keijzer en Mohamed Mallahi op zijn voorlopige spelerslijst heeft gezet, speelt in november een Vierlandentoernooi in Armenië.

Op woensdag 14 november nemen de Nederlandse talenten het op tegen de leeftijdsgenoten uit Armenië. Op zaterdag 17 november volgt er een treffen met Duitsland Onder 19 en ter afsluiting van het toernooi spelen de Nederlanders op dinsdag 20 november tegen Portugal Onder 19.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 19:
Issam El Maach (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Mitchel Bakker (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Joey Jacobs (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Thijs Oosting (AZ), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Daniël van Kaam (FC Groningen), Ludovit Reis (FC Groningen), Thijs Dallinga (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Mike Eerdhuijzen (FC Volendam), Vasco Lo-Ning-Hing (FC Volendam), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Wouter Burger (Feyenoord), Millen Baars (Manchester United, Engeland), Ole ter Haar Romeny (NEC), Sepp van den Berg (PEC Zwolle), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Rico Zeegers (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Zakaria Aboukhlal (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Levi Bouwense (Sparta Rotterdam), Kees de Boer (Swansea City, Engeland), Thomas Buitink (Vitesse).