De FC Utrecht-verdedigers Djevencio van der Kust en Christopher Mamengi zijn uitgenodigd voor een tweedaagse stage met Oranje Onder 18. Bondscoach Mischa Visser heeft 23 talenten geselecteerd voor het trainingskamp dat begin komende week op de KNVB Campus in Zeist wordt belegd.

De selectie van Oranje Onder 18 voor het trainingskamp:
Jack Morauw (ADO Den Haag), Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Enric Llansana (Ajax), Nordin Musampa (Ajax), Venitchio Sint (Ajax), Fons Gemmel (AZ), Maxim Gullit (AZ), Remco Balk (FC Groningen), Mees Hilgers (FC Twente), Thijs van Leeuwen (FC Twente), Christopher Mamengi (FC Utrecht), Djevencio van der Kust (FC Utrecht), Splinter de Mooij (Feyenoord), Omar Rekik (Hertha BSC, Duitsland), Yassin Azzagari (NAC Breda), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Arjen van der Heide (sc Heerenveen), Mohammed Tahiri (Sparta Rotterdam), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam), Anouar El Azzouzi (Vitesse), Jasper Dalhaus (Vitesse), Joey Kesting (Vitesse), Sem Steijn (VVV-Venlo).