DASSY professional workwear is per direct Official Partner van FC Utrecht. Het Europese merk van professionele werkkleding, met een hoofdkantoor in het Belgische Brugge, heeft zich tot medio 2020 aan de Eredivisieclub uit de Domstad verbonden.

De nieuwe mouwsponsor van het eerste team én het in de Keuken Kampioen Divisie spelende Jong FC Utrecht, zal met zijn logo op verschillende plaatsen in het Stadion Galgenwaard zichtbaar zijn. De zakelijke relaties van DASSY professional workwear zullen de thuiswedstrijden van FC Utrecht kunnen bijwonen vanuit de business seats in de Business Lounge.

Het nieuwe partnerschap kwam tot stand door de vele raakvlakken tussen de Utrechtse Eredivisieclub en het Brugse merk van professionele werkkleding. Stefan Van Ende, managing director van DASSY licht toe. “In het voetbal gaat het erom om samen met het team een topprestatie neer te zetten. Dat geldt ook voor de professionals en hun teams die onze werkkleding dragen. De juiste werkkleding helpt hen om het maximale uit hun job te halen.” 

Ook het maatschappelijke engagement van FC Utrecht speelde een belangrijke rol in de keuze van DASSY. “Voetbal is een teamsport die mensen verbindt. Met zijn sterke maatschappelijke betrokkenheid ‘Vanuit het hart’ gaat FC Utrecht daar nog een stapje verder in. Als familiebedrijf hechten we daar bij DASSY grote waarde aan”, aldus Stefan Van Ende.

Martijn Standaart, Head of Partnerships, Merchandise & eCommerce FC Utrecht: “Onze club  heeft een zeer trouwe groep Official Partners die vaak al jaren aan de club zijn verbonden. Hier mogen wij DASSY aan toevoegen,  een merk met grote ambities, ook hier in Nederland. Dat zij tekenen voor twee seizoenen geeft het vertrouwen aan in de club. We zien ernaar uit om samen de doelstellingen te realiseren.”

Joost Broerse, Commercieel Directeur FC Utrecht voegt daar aan toe: ‘’Dat zo’n groot internationaal merk kiest voor FC Utrecht geeft aan dat we met de club op de goede weg zijn. Wij zijn dan ook zeer trots op dit official partnership.”
Dankzij deze samenwerking zullen ook de medewerkers en partners van FC Utrecht kunnen rekenen op de professionele werkkleding van DASSY. “Een win-win dus voor iedereen!” klinkt het bij FC Utrecht.

Meer over DASSY professional workwear
DASSY Europe BVBA is een Belgische fabrikant van werkkledij met hoofdzetel in Brugge. Het merk DASSY® professional workwear wordt vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkleding, staat DASSY werkkleding over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.