Met Oranje Onder 18 neemt Christopher Mamengi het binnenkort mogelijk op tegen de nationale jeugdploegen van Engeland, België en Ierland. Mamengi behoort namelijk tot de voorselectie van de Nederlandse jeugdequipe voor een Vierlandentoernooi dat in november in Spanje wordt gespeeld.

Alle duels worden afgewerkt in de Pinatar Arena in Spanje. Er wordt gespeeld op donderdag 15, zaterdag 17 en maandag 19 november.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 18 voor het Vierlandentoernooi in Spanje:
Jack Morauw (ADO Den Haag), Daan Reiziger (Ajax), Enric Llansana (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Nordin Musampa (Ajax), Quinten Timber (Ajax), Terrence Douglas (Ajax), Venitchio Sint (Ajax), Vicente Besuijen (AS Roma, Italië), Bram Franken (AZ), Fons Gemmel (AZ), Kenzo Goudmijn (AZ), Maxim Gullit (AZ), Mees Bakker (AZ), Joshua Zirkzee (FC Bayern München, Duitsland), Immanuel Pherai (Borussia Dortmund, Duitsland), Leonel Miguel (FC Groningen), Christopher Mamengi (FC Utrecht), Thijs van Leeuwen (FC Twente), Cheick Toure (Feyenoord), Crysencio Summerville (Feyenoord), Marouan Azarkan (Feyenoord), Ramon Hendriks (Feyenoord), Splinter de Mooij (Feyenoord), Omar Rekik (Hertha BSC, Duitsland), Bart van Rooij (NEC), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Damian Timan (PSV), Dennis Vos (PSV), Arjen van der Heide (sc Heerenveen), Elayis Tavsan (Sparta Rotterdam), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam), Jasper Dalhaus (Vitesse), Joey Koesting (Vitesse), Sem Steijn (VVV-Venlo).