Op zaterdag 10 november speelt FC Utrecht in GelreDome tegen Vitesse. Voorafgaand aan dit duel speelt het Business Club-team van FC Utrecht op Sportpark de Bakenhof (Arnhem), tegen het Business club-team van Vitesse. Na afloop van de wedstrijd wordt er koers gezet richting GelreDome voor het Eredivisie-duel met de Arnhemmers. Deel uitmaken van de selectie van FC Utrecht Business? Lees dan snel verder!

Business Club-leden van FC Utrecht kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd tegen de Arnhemmers op zaterdag 10 november. Er zijn 17 plekken beschikbaar binnen de selectie van FC Utrecht Business, dus ben er snel bij! Deelname is kosteloos en een compleet wedstrijdtenue wordt voor deze wedstrijd beschikbaar gesteld door Sponsor H.V.C. Maarssen.

Het programma voor zaterdag 10 november ziet er als volgt uit:
16.00 – 16.15 uur Ontvangst op Sportpark ‘De Bakenhof’ in Arnhem
16.15 – 18.15 uur Business club-voetbalwedstrijd Vitesse-FC Utrecht (2 x 30 minuten)
18.00 – 18.15 uur Vertrek naar Gelredome
18.15 – 19.45 uur Diner in business club-restaurant in de Toon Huiberts-businessruimte (Galaxy)
19.45 – 21.30 uur Eredivisie-wedstrijd Vitesse-FC Utrecht
21.30 – 23.00 uur Toon Huiberts-businessruimte (Hollands assortiment dranken en hapjes)

Aanmelden Business Club Voetbal
Aanmelden voor het Business Club Voetbal kan via www.fcutrecht.nl/bscvoetbal.