Een wedstrijd met twee gezichten, de eerste helft met een FC Utrecht dat oppermachtig was in alle opzichten. Er werden een aantal goede kansen gecreëerd echter werden deze niet benut. Het middenveld werd stuk gespeeld maar Den Haag probeerde druk vooruit te houden. De 0-0 op het scorebord was een wonder en een 0-3 op zijn plaats geweest.

In de tweede helft een Den Haag met een ander plan waar Utrecht moeite mee had. Bal naar één van de twee centrale, een knal naar voren en rennen. Effectief om op de helft van de tegenstander en zo nu en dan in de 16 te komen. De enkele speldenprikjes van Den Haag konden niet omgezet worden in hele grote kansen, dus bleef het doel schoon. Een heel goede helft gehad waarop wij door kunnen borduren en een helft waar wij verdedigend door de lucht zijn getest en een ander stukje strijd moesten leveren.