De bal gaat vanavond weer rollen in Stadion Galgenwaard. Jong FC Utrecht speelt de slotwedstrijd van de zevende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. Om 20.00 uur begint het treffen met MVV Maastricht.

Als nummer zestien van de ranglijst treedt het beloftenteam van FC Utrecht aan tegen De Sterrendragers, die zichzelf op plek negen terugvinden van de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. Voor beide ploegen geldt dat er bij winst één of twee plekken winst geboekt kunnen worden op de ranking.

Gedisciplineerd
Jong FC Utrecht’s meest recente partij was een duel met SC Cambuur. Tegen de huidige nummer zes van het klassement deed het team van trainer/coach Robin Pronk het prima: 0-0 werd het. “Ik heb genoten van de teamprestatie in verdedigend opzicht”, vertelde Pronk na afloop van die partij. “Het hele team heeft zeer gedisciplineerd en goed georganiseerd gespeeld.”

Bekend terrein
De laatste officiële match die MVV Maastricht speelde? Inderdaad: óók in Stadion Galgenwaard. Afgelopen donderdag waren de Limburgers de tegenstander van het eerste elftal van FC Utrecht in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. FC Utrecht’s vaandelteam gaf nauwelijks kansen weg en vond zelf twee keer de weg naar het net; doelpunten van Cyriel Dessers en Nick Venema leverden een cupzege op voor de FC uit de Domstad: 2-0.

Live op FOX Sports
De wedstrijd Jong FC Utrecht – MVV Maastricht begint vanavond om 20.00 uur en wordt live uitgezonden op FOX Sports en natuurlijk doet FC Utrecht ook verslag via Twitter. Kaarten zijn te koop in de FC Utrecht Fanshop, die open is vanaf 19.00 uur. Er geldt een (Seizoen)Clubkaartverplichting.