Vanavond neemt Jong FC Utrecht het op tegen Jong AZ. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk reist vandaag naar Wijdewormer, om het daar op te nemen tegen de nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie.

Vorige week verloor Jong FC Utrecht door een late treffer met 2-1 van TOP Oss. De Ossenaren kwamen na ongeveer twintig minuten spelen op voorsprong. Rayan El Azrak schoot in de 69e minuut de bal heerlijk in de touwen achter Nick Olij, waardoor het stadion dacht dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. Uiteindelijk was het Delano Ladan die acht minuten voor tijd ervoor zorgde dat de eindstand op het scorebord kwam te staan. 

Genoegen nemen
Trainer/coach Robin Pronk baalde destijds met name van de eerste helft. "De eerste helft was vrij eenzijdig. Oss kwam terecht op voorsprong, zij hadden ook vaak de bal. Daar konden wij toen weinig tegen inbrengen. We moeten vandaag helaas genoegen nemen met een nipte nederlaag", concludeerde Pronk in de persruimte van het Frans Heesenstadion.

Jong AZ
De beloftenploeg van de Alkmaarders is terug te vinden op de vijftiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie, met maar één punt meer dan Jong FC Utrecht. Jong AZ speelde de afgelopen speelronde met 2-2 gelijk tegen Helmond Sport. Met Ferdy Druijf heeft Jong AZ de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie in huis. Zijn teller staat op acht doelpunten dit seizoen.

Media
Het mediateam van FC Utrecht reist mee naar Wijdewormer en houdt jullie op de hoogte via het Twitter-account van FC Utrecht. Ook zullen er flitsen van dit duel voorbij komen in het schakelprogramma van FOX. Om 20:00 wordt er vanavond afgetrapt op het AFAS Trainingscomplex.