FC Utrecht wint met 5-1 van ASWH en plaatst zich voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. Na afloop stond hoofdtrainer Dick Advocaat de diverse media te woord. FCUtrecht.nl schoof aan en luisterde mee bij de nabeschouwing van Advocaat.
 
“Het was een zeer matige wedstrijd van onze kant en zeker de eerste helft”, begint hoofdtrainer Dick Advocaat zijn nabeschouwing op de bekerwedstrijd tegen ASWH. “Waar het aan ligt is zo moeilijk aan te geven. Je wint toch nog met 5-1, maar dit is zeker geen wedstrijd die ik terug ga kijken.”
 
Op het veld waren een aantal slordigheden te zien. “Wij speelden met de tegenstander mee. Bij de eerste goal speelden we de bal gewoon in de voeten van de tegenstander, die gaat er doorheen en scoort. Het was het niet een Utrecht wat ik de laatste weken heb gezien.”