Morgenavond speelt FC Utrecht in de Domstad tegen NAC Breda. Beide ploegen hebben de punten hard nodig. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Bredanaars schoof FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van hoofdtrainer Dick Advocaat.

"Strieder traint al mee tot aan de partijvorm", begint hoofdtrainer Dick Advocaat als hem wordt gevraagd hoe het gaat met Rico Strieder. "Positiespel, pass en trappen, daar kan hij allemaal al aan mee doen. Het gaat dus de goede kant op." Welke indruk Advocaat heeft van de spelersgroep? "Het is een groep die graag wil, dat merk ik ook.  Maar het is allemaal nog eventjes net niet en we hebben geen tijd meer, het moet net wel worden. Per training probeer je daar beter in te worden, dat geen niet in één dag. Ze zullen ook een beetje aan mij moeten wennen."

De hele voorbeschouwing zien? Bekijk dan de video hieronder.