FC Utrecht speelde vandaag een uitwedstrijd in Tilburg tegen Willem II. Door een late treffer van Willem Janssen wint FC Utrecht met 0-1. Na afloop schoof FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van hoofdtrainer Dick Advocaat.

“Ik had vrijdag al bij de persconferentie gezegd dat ik Willem II een lastige ploeg vind om te bespelen”, begint hoofdtrainer Dick Advocaat. “Er zit heel veel beweging in en dat hebben ze de laatste wedstrijden ook laten zien. De eerste helft vond ik gelijkwaardig en rommelig van beide kanten. Heel veel lopen en weinig mooie situaties, ondanks dat beide teams kansen hebben gekregen om te scoren.”

“De tweede helft heeft aangetoond wat FC Utrecht toch op een gegeven moment kan doen. We controleerde de wedstrijd, hielden de bal goed in de ploeg en creëerde kansen. Na de tweede helft vond ik het ook een verdiende overwinning.”