Een eigen doelpunt in de 88e minuut zorgt ervoor dat FC Utrecht met 2-1 wint van AZ. De punten blijven wéér in Stadion Galgenwaard. Na afloop van het duel schoof FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van hoofdtrainer Dick Advocaat.
 
“John van den Brom zegt het al terecht, het is een hele gelukkige overwinning. Maar die accepteren we makkelijker dan een verlies. We hadden verwacht dat we wat beter in de wedstrijd zouden zitten dan we vandaag hebben laten zien. Bij de trainingen heb je het gevoel dat als we dat door kunnen zetten, dan ziet het er voor de toekomst goed uit. We hadden één fase in de wedstrijd, 25 minuten ongeveer, dat het een beetje omdraaide en we meer grip op de wedstrijd kregen. Daaruit kwam ook de 1-1. Maar over 90 minuten was AZ de dominante partij.”

De hoofdtrainer concludeert dat FC Utrecht erg blij mag zijn met de overwinning. “We komen heel gelukkig weg met de 2-1. Maar ook hiervan moeten we leren dat het beter moet.”