FC Utrecht 015 heeft de goede flow van vorige week doorgetrokken naar vandaag. Vooral de 1e helft werd er erg goed gespeeld. Er werden weinig kansen weggegeven en dat leidde tot een 3-0 ruststand, met onder meer doelpunten van Storm en Mido.

De 2e helft probeerde ADO den Haag de aansluitingstreffer te forceren doormiddel van harde duels en een hoop inzet. Utrecht was er niet echt van onder de indruk en liep uit naar 5-0. Hierna werd er slordig gespeeld vanuit de opbouw en gaf Utrecht wat kansen weg wat leidde tot 2 tegengoals. Door snelle combinaties met onder meer een sterk spelende Ivar Jenner en Jordi Paulina, scoorde FC Utrecht nog twee keer wat leidde tot een eindstand van 7-2. Volgende week wacht AZ en hoopt FC Utrecht de goede lijn door te zetten.

Score verloop
1-0         13e min. Storm Streng
2-0         17e min. Mido Hameliynck
3-0         27e min. Safouane Karim
4-0         43e min. Bent  Driessen
5-0         48e min. Storm Streng
5-1         60e min.
6-1         64e min. Aurelio Oelers
7-1         65e min.
7-2         70e min. Jayden Notopawiro