Het YouTube-kanaal van FC Utrecht trekt steeds meer kijkers. Dat de mediacrew van de club zo ongeveer elke dag tenminste een nieuwe video op het kanaal publiceert, leidt tot meer terugkerende bezoekers en omdat dat er steeds meer worden, neemt ook het aantal views meer en meer toe. In de maand augustus bleken het vooral de samenvattingen van wedstrijden te zijn die goed scoren.

De meest bekeken video op het YouTube-kanaal van FC Utrecht in de maand augustus was de samenvatting van de wedstrijd PSV - FC Utrecht. Meer dan 20.000 views en een kijktijd van ruim 104.000 minuten was de oogst van die video: 

Ook de nummer 2 in dit overzicht is een samenvatting van een Eredivisiewedstrijd. Namelijk: FC Utrecht - PEC Zwolle. Goed ook voor bijna honderd 'likes': 

De samenvatting van de vriendschappelijke wedstrijd FC Utrecht - Levante werd in augustus ook behoorlijk goed bekeken. En dan te bedenken dat er ook duizenden mensen waren die via YouTube die partij volgden via een livestream! 

Nog een samenvatting van een oefenpot die hoge ogen gooide in augustus. Je moet er een stuk voor rijden, naar Norg om precies te zijn, maar dan heb je ook wat. De abonnees van FC Utrecht's YouTube-kanaal waardeerden de inspanningen en waren benieuwd naar de beelden, zo blijkt uit de statistieken: 

Nog een unieke, eigen productie in de top 5: beelden van de medische keuring van Timo Letschert. Een uniek kijkje achter de schermen en dat werd, gelet op de views van de video, gewaardeerd: