Deze week stonden de eerste officiële wedstrijden op het programma. Voor de beker waren SV Houten O8 (dinsdag) en Kampong O8 (zaterdag) onze tegenstanders. Beide wedstrijden werden op echt gras gespeeld onder ideale omstandigheden. Droog, zon en een lekker nat veld.....wat willen wij nog meer. Uiteraard was de doelstelling voor beide wedstrijden deze winnend af te sluiten, en dat gebeurde ook met prima spel. De wedstrijd tegen Houten werd ruim gewonnen, maar had nog hoger kunnen en moeten uitvallen.

Per blok werd gesproken over de dingen die goed gingen en welke beter konden, daarbij wilde de spelers ook samen een bepaald aantal doelpunten scoren per blok gezien we met het thema “aanvallen op de helft van de tegenstander bezig zijn geweest.

Tegen Kampong stonden we weer op scherp en vanaf het eerste moment werd er druk gezet. De spelers gooiden allemaal hun truckendoos open en wisten naast het domineren van de 1 tegen 1 ook vaak nog oog te hebben voor medespelers, waarbij er een aantal mooie aanvallen onstonden, kansen gecreëerd werden en goals gemaakt. Na de gehele wedstrijd met 1 man minder gespeeld te hebben werd de wedstrijd uiteindelijk verdiend gewonnen. Complimenten voor de hele groep !!

SV Houten O8 - FC Utrecht O8, uitslag 2-22

FC Utrecht O8 - Kampong O8, uitslag 23-2