FC Utrecht Onder 11 heeft het eerste kwalificatietoernooi winnend afgesloten. Onder een stralende zon op de kunstgrasvelden van Almere City werden 3 overtuigende zeges geboekt tegen Almere City, FC Den Bosch en Almere City. De focus van de Onder 11 lag deze week op het snel omschakelen van spitsen en middenvelders na het veroveren van de bal. Het doel hiervan was om, na het afpakken van de bal, snel tot kansen te komen. In de eerste wedstrijd tegen Almere City kwam FC Utrecht afwachtend uit de startblokken. De eerste kansen waren voor Almere City. Na enkele minuten nam FC Utrecht het initiatief over en was het, mede door een aantal snelle omschakelmomenten, gevaarlijk. Uiteindelijk nam de dominantie van FC Utrecht toe als het ging om het creëren van kansen. Dit leidde tot een flink aantal doelpunten: 1-7 winst
.
In de tweede wedstrijd tegen FC Den Bosch was FC Utrecht wederom de sterkere partij. Eén van de twee teams kwam wat lastiger tot scoren, maar uiteindelijke scoorde FC Utrecht een aantal fraaie doelpunten (1-10 winst). In de laatste wedstrijd tegen NEC wist FC Utrecht geen tegendoelpunten te incasseren en won het met 9-0. 

Al met al veel doelpunten en een prima start van de kwalificatiereeks van de Onder 11. Complimenten voor het team voor het goed compact verdedigen en het aantal gecreëerde kansen.