FC Utrecht O13 speelde zaterdag in Enschede gelijk tegen FC Twente O13. Het werd 1-1 in Overijssel, maar voor de Domstedelingen zat er meer in.

De ploeg uit Utrecht speelde dominant op de helft van de tegenstander en veroverde veel ballen, hetgeen resulteerde in de nodige kansen. Verrassend was het dan ook dat het juist FC Twente O13 was dat op voorsprong kwam. Vanuit een corner scoorden de jonge Tukkers: 1-0.

Het spel speelde zich in de tweede helft voornamelijk af op de helft van FC Twente O13. Dit was de verdienste van een goed georganiseerd spelend FC Utrecht O13. De voetballers uit Utrecht bleven geloven in een goed resultaat en acht minuten voor tijd ontstond vanuit een fantastische aanval de 1-1. In de slotfase waren er ook nog kansen op een driepunter voor de Utrechters, maar die bleef helaas uit.