Jong FC Utrecht-keeper Thijmen Nijhuis is opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 20. Bondscoach Bert Konterman heeft op zijn 28 namen tellende spelerslijst ook de door FC Utrecht aan ADO Den Haag verhuurde Giovanni Troupée gezet.

Oranje Onder 20 speelt op vrijdag 12 oktober in Meppen een vriendschappelijke interland tegen Duitsland Onder 20. Die partij begint om 17.30 uur. Op dinsdag 16 oktober neemt het collectief van Konterman het in Katwijk aan Zee op tegen Polen Onder 20. De aftrap van die oefeninterland is om 19.00 uur.

Op vrijdag 5 oktober wordt de definitieve selectie van Oranje Onder 20 bekendgemaakt.

Voorlopige selectie Oranje Onder 20:
Giovanni Troupée (ADO Den Haag, gehuurd van FC Utrecht), Shaquille Pinas (ADO Den Haag), Che Nunnely (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Navajo Bakboord (Ajax), Noa Lang (Ajax), Jelle Duin (AZ), Owen Wijndal (AZ), Nathangelo Markelo (Everton, Engeland), Deyovaiso Zeefuik (FC Groningen), Jan Hoekstra (FC Groningen), Tom van de Looi (FC Groningen), Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), Dylan Vente (Feyenoord), Jordy Wehrmann (Feyenoord), Ramon ten Hove (Feyenoord), Leandro Fernandes (Juventus, Italië), Tahith Chong (Manchester United, Engeland), Armando Obispo (PSV), Cody Gakpo (PSV), Joel Piroe (PSV), Jordan Teze (PSV), Mike van den Meulenhof (PSV), Mitchell van Bergen (sc Heerenveen), Rodney Kongolo (sc Heerenveen), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Abdoulrahman Harroui (Sparta Rotterdam), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam).