Jong FC Utrecht speelde vanavond tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, SC Cambuur. Het duel met de Friezen eindigt in een 0-0 gelijkspel. Na afloop sprak FCUtrecht.nl met trainer/coach Robin Pronk.
 
 “Ik heb in ieder geval genoten van de teamprestatie in verdedigend opzicht”, begint trainer/coach Robin Pronk zijn nabeschouwing. “Het hele team heeft zeer gedisciplineerd en goed georganiseerd gespeeld. Cambuur was dichtbij met het schot op de paal voor de rust en een kopbal op het eind. Wij waren er uiteindelijk ook heel dichtbij, met de kopbal in blessuretijd. Dat waren denk ik de grote kansen in de wedstrijd.”
 
Robin Pronk ziet ook verbeterpunten voor zijn ploeg. “Uiteindelijk moeten we ook het vermogen krijgen om aanvallend beter voor de dag te komen. Daarvoor moeten we wel vaster aan de bal worden, beter keuzes maken aan de bal en dat was vandaag matig.” Of de trainer/coach zijn hele team een voldoende zou geven? “Nou dat zeker en ik denk bij sommige spelers, zeker in verdedigend opzicht, zelfs een ruim voldoende of een goed.”