Voor het UEFA-kwalificatietoernooi dat eind deze maand voor Oranje Onder 17 op de rol staat in Zweden, staat FC Utrecht-talent Denso Kasius stand-by. Dat houdt in dat hij op dit moment geen deel uitmaakt van de selectie van bondscoach Peter van der Veen, maar dat de keuzeheer hem op een later moment nog wel aan zijn kern kan toevoegen.

Oranje Onder 17 speelt op donderdag 27 september in Uddevalla tegen Liechtenstein Onder 17 en komt daarna twee keer in actie in Ljungskile: op zondag 30 september tegen Montenegro Onder 17 en op woensdag 3 oktober tegen Zweden Onder 17.

De selectie van Oranje Onder 17 voor het UEFA-kwalificatietoernooi:
Anass Salah Eddine (Ajax), Brian Brobbey (Ajax), Calvin Raatsie (Ajax), Jaymillio Pinas (Ajax), Kenneth Taylor (Ajax), Neraysho Kasanwirjo (Ajax), Sontje Hansen (Ajax), Mohamed Taabouni (AZ), Ian Maatsen (Chelsea, Engeland), Naoufal Bannis (Feyenoord), Steven van der Sloot (Feyenoord), Tein Troost (Feyenoord), Twan van der Zeeuw (Feyenoord), Melayro Bogarde (TSG 1899 Hoffenheim, Duitsland), Ki-Jana Hoever (Liverpool, Engeland), Jayden Braaf (Manchester City, Engeland), Dirk Proper (NEC), Syb van Ottele (NEC), Jeremy Antonisse (PSV), Joost de Schutter (PSV).