FC Utrecht heeft afgelopen zondag feestelijk een nieuwe themabox in Stadion Galgenwaard geopend: de Provincie Lounge. Niemand minder dan Willibrord van Beek en Frans van Seumeren hebben samen de officiële openingshandeling verricht.  
 
De Provincie Lounge is een initiatief van FC Utrecht Maatschappelijk in samenwerking met partner Dietz Strategie & Communicatie. De Provincie Lounge is dé plek waar bestuurders en ondernemers uit de regio Utrecht elkaar ontmoeten en waar maatschappelijke vraagstukken worden besproken. Het thema in de skybox tijdens de wedstrijd FC Utrecht tegen FC Emmen stond zondag in het teken van “wijken in beweging”. Er was een gastspreker aanwezig van Stichting Jongerenwerk Utrecht die een mooie presentatie gaf over de rol die FC Utrecht bij dit thema speelt.
 
Commercieel Directeur Joost Broerse van FC Utrecht: “FC Utrecht is veel meer dan één keer per week die 90 minuten op het veld. Wij als club willen iets teruggeven aan de stad en de regio. Dit doen we door ons in te zetten via maatschappelijke programma’s voor jeugd, ouderen en onze supporters. Samen met onze Maatschappelijke Partners willen we een nog grotere impact realiseren en een aantoonbaar verschil maken in de levens van inwoners uit de provincie. Wij geloven dat dit kan door samen te werken. Met de introductie van de Provincie Lounge zetten we die eerste stap. We brengen partijen bij elkaar, gaan het gesprek aan en leggen verbindingen. Samen bouwen we aan een vitaler Utrecht."
 
FC Utrecht wil met dit unieke initiatief een invulling geven aan haar verbindende en economische rol in de provincie en de waardevolle samenwerking met gemeenten in de regio extra benadrukken. Daarnaast willen wij op deze manier het regionale bedrijfsleven koppelen aan de maatschappelijke programma’s van FC Utrecht en met elkaar de krachten bundelen.
 
Wilt u ook het verschil maken en meer weten over onze maatschappelijke programma’s en/of een arrangement op maat in de Provincie Lounge? Wij gaan graag met u in gesprek! Maak een afspraak met Sanne Pater, Sales Manager bij FC Utrecht maatschappelijk, via s.pater@fcutrecht.nl.

Hieronder een korte terugblik naar deze feestelijke middag.