Ook dit seizoen worden er door de Junior Tigers kidsclubleden een Speler van de Maand gekozen. Voor de maand Augustus is dat de Fransman Nicolas Gavory geworden!

De 8-jarige Kylan mocht dit zelf vertellen aan zijn held Nicolas Gavory. Kylan wil zelf ook later voetballen bij FC Utrecht, maar hij moet eerst zijn zwemdiploma halen. Kylan mocht drie vragen stellen aan zijn favoriet Nicolas Gavory. Omdat Gavory Frans spreekt hielp Othmane Boussaid hem bij het stellen van de vragen.
 
Net als Kylan kijkt Gavory ook op tegen Lionel Messi. De twee vonden de voetballer van FC Barcelona een fantastische speler! Kylan stelde de goede vraag aan Gavory of hij altijd al voetballer wilde worden. Dat wilde Gavory al toen hij super jong was! Maar als dat niet was gelukt? Dan was hij politieman geworden, net als zijn vader!