Doelman Maarten Paes van FC Utrecht maakt deel uit van de selectie van Oranje Onder 20. De sluitpost is één van de twintig spelers die is geselecteerd voor vriendschappelijke interlands tegen Portugal Onder 20 (donderdag 6 september, Estoril) en Engeland Onder 20 (maandag 10 september, Katwijk aan Zee).

De selectie van bondscoach Bert Konterman komt op maandag 3 september bijeen en werkt, naast de twee interlands die op de rol staan, ook de nodige trainingen af.

De selectie van Oranje Onder 20:
Dani de Wit (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Perr Schuurs (Ajax), Owen Wijndal (AZ), Nathangelo Markelo (Everton, Engeland), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Jan Hoekstra (FC Groningen), Maarten Paes (FC Utrecht), Ferdi Kadioglu (Fenerbahce, Turkije), Dylan Vente (Feyenoord), Jordy Wehrmann (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Javairo Dilrosun (Hertha BSC, Duitsland), Tahith Chong (Manchester United, Engeland), Armando Obispo (PSV), Cody Gakpo (PSV), Jordan Teze (PSV), Abdoulrahman Harroui (Sparta Rotterdam), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam), Jay Roy Grot (VVV-Venlo).