In de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker speelt FC Utrecht thuis tegen ASWH. Dat is de uitkomst van de loting, die vanavond (zaterdag) werd verricht door de bij AFC spelende broers Yordi en Kenny Teijsse in de studio van FOX Sports, dat de trekking live uitzond.
 
De wedstrijden uit de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker worden gespeeld op dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober en donderdag 1 november. Meer informatie over de exacte speeldatum, het aanvangstijdstip en de kaartverkoop van de wedstrijd van FC Utrecht volgen binnenkort.
 
FC Utrecht ontdeed zich in de eerste ronde van het toernooi, eerder deze week, van MVV Maastricht. Die Keuken Kampioen Divisie-ploeg werd met 2-0 verslagen in Stadion Galgenwaard.
 
Tegenstander ASWH, uitkomend in de Derde Divisie Zaterdag, plaatste zich voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker door achtereenvolgens MASV (eerste voorronde), USV Hercules (tweede voorronde) en vv Eemdijk (eerste ronde) uit te schakelen.
 
Bekijk hier de samenvatting van de eerste bekerwedstrijd van FC Utrecht van dit seizoen; het duel met MVV Maastricht: