Voor het O15-team van FC Utrecht bleek het uitduel met Feyenoord O15 er één van het leerzame soort. De Utrechters verloren met 4-0 van de Rotterdammers.

In de eerste helft was er aan de zijde van de Utrechters te weinig saamhorigheid. In de eerste helft speelde het team van trainer Ferdi Vierklau te groot en was er te weinig druk op de bal. Zo konden de Feyenoorders op 1-0 komen. Illustrerend voor het spel van de ploeg uit de Domstad was dat er maar één kans werd gecreëerd.

De wil om de druk te krijgen was na de break aanwezig bij FC Utrecht O15, maar dat lukte niet altijd als team. Er kwamen goede momenten om te scoren, onder anderen voor Bent Driessen en Storm Streng. Maar er waren te veel onzorgvuldige momenten aan de bal. Daardoor ontstonden zo nu en dan te veel ruimtes om in te voetballen voor Feyenoord O15, dat met die ruimte goed omging. De 4-0 uitslag vertelt het verhaal. Een terechte score. Voor FC Utrecht O15 een leerzame middag.