De O15 heeft vandaag de deksel op de neus gehad. De goede lijn van hard werken werd door een stapje minder hard werken keihard afgestraft. Na 1 minuut kwamen wij door een mooie steekpas op 1-0 door Aurelio Oehlers. Daarna werd er vanuit de voorste linie geen druk meer gegeven en liepen de centrale verdedigers van AZ makkelijk het middenveld in. Er kwam een eerste waarschuwing in een afgekeurde goal. Toch kwam het besef niet snel genoeg om er een tandje bij te doen. Dit resulteerde in de 1 - 1 (penalty) voor rust.

Na rust werd het iets beter, maar door laks verdedigen kon makkelijk de voorzet gegeven worden en werd de 1-2 binnen gekopt. Na dit doelpunt ging het team wel voor alle duels en werd AZ terug gedrongen en ontstonden er een aantal mogelijkheden. Met een klein stapje meer hadden wij AZ pijn kunnen doen. Een hele wijze les naar de toekomst toe.