Vandaag (vrijdag) wordt er weer gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. Voor de mannen van trainer/coach Robin Pronk staat er een zware wedstrijd op het programma. Om 20.00 uur neemt Jong FC Utrecht het op tegen koploper SC Cambuur.

Jong FC Utrecht verloor haar laatste wedstrijd met 3-1 van Almere City FC. Vorige week waren het de wonderdoelpunten van Edoardo Soleri en James Efmorfidi die de Domstedelingen de das omdeden. Nick Venema, die dit seizoen met regelmaat het net weet te vinden, scoorde in Almere de aansluitingstreffer. 

Jonkies
Ondanks de 3-1 nederlaag genoot trainer/coach Robin Pronk in de wedstrijd in Flevoland met name van de jonkies. Mohamed Mallahi (18), Rayan Al Azrak (19) en Gabriël Culhaci (18) vielen Pronk op. "Vandaag waren de jonkies de beste spelers van de ploeg. Ik heb van hen echt genoten", aldus Pronk vorige week in de catacomben van het Yanmar Stadion. 

Koploper
SC Cambuur kende een betere route richting deze wedstrijd. De club uit Leeuwarden nam het vorige week vrijdag op tegen Telstar. Kevin van Kippersluis en Justin Mathieu scoorden voor SC Cambuur en zorgden daarmee voor de 2-0 zege op de Witte Leeuwen. Door deze overwinning nam SC Cambuur de koppositie over van Go Ahead Eagles.

Up-to-date blijven?
De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong FC Utrecht en SC Cambuur begint vanavond (vrijdag) in Stadion Galgenwaard om 20.00 uur. Een live verslag van de partij is te volgen op het Twitterkanaal van FC Utrecht. Flitsen van het duel passeren bovendien de revue in het schakelprogramma dat wordt uitgezonden op het open kanaal van FOX. Tickets zijn verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop.