Wie een Gouden Seizoenkaart of Seizoenkaart van FC Utrecht heeft, kan met dat pasje gratis de bekerwedstrijd FC Utrecht – MVV Maastricht bezoeken. De kaartverkoop voor de partij uit de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker, die op donderdag 27 september wordt gespeeld en in Stadion Galgenwaard die dag om 19.45 uur begint, is inmiddels van start gegaan.

Kaarten voor de bekerpartij kosten respectievelijk 5 euro (Bunnik- en Cityside) en 10 euro (Noord- en Zuidtribune) per stuk. Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Op de wedstrijddag zijn kaarten ook te koop bij de stadionkassa’s, die die dag om 18.15 uur open gaan. Stadion Galgenwaard gaat op de wedstrijddag om 18.45 uur open.

Bij aankoop van het bekershirt van FC Utrecht krijg je nu 2 gratis kaarten voor de partij tegen MVV Maastricht! Koop je het bekershirt in de Fanshop, dan krijg je de tickets er direct bij. Schaf je het shirt aan in de webshop, dan wordt er een voucher voor twee gratis kaarten meegestuurd.