Met de wijze les van vorige week ging FC Utrecht het veld in. Met veel meer inspanning om geen tegendoelpunt te krijgen werd PSV bestreden. Na een prima aanval in de 7e minuut scoorde Mido Hamelynck de 1-0. PSV probeerde de druk op te voeren en dit resulteerde in een aantal kansen. Een uitstekend keepende Sep van der Heijden zorgen er voor dat de nul voor PSV op het bord bleef staan.

De tweede helft werd de wedstrijd 20 minuten gecontroleerd, er zat veel overtuiging in de aanvallen, en daar was de 2-0 van Mido Hamelynk in minuut 60. Nu was het zaak de laatste 10 minuten stand te houden en uit te counteren. Echter sloeg er een lichte onzekerheid in het team en de keuzes waren niet altijd de beste. PSV werd hierdoor in het zadel geholpen. De 1-2 en 2-2 volgende vlot achter elkaar. De wedstrijd was open en er ontstonden in de laatste minuten over en weer kleine kansen. Uiteindelijk bleef de 2-2 op het bord staan.