Het was zover, de 1e competitiewedstrijd ooit voor een onder 8 team van FC Utrecht stond op het programma. Onze tegenstander van vandaag was Roda’23 O8-1. Het was droog met af en toe een zonnetje, dus perfect weer om onze top kwaliteiten weer te laten zien. Na een intensieve week waarin wij deelnamen aan het RTO O9 toernooi merkten wij dat de spelers wat moeite hadden om van het begin de concentratie op te brengen die nodig is om een goede prestatie neer te kunnen zetten. Belangrijke tips van de trainers werden niet meegenomen in de wedstrijd en dan ga je dus meer tegen jezelf dan tegen de tegenstander voetballen. FC Utrecht creëerde veel kansen maar scherpte voor de goal zorgde er voor dat dit niet werd omgezet in doelpunten. Na afloop stond er een einduitslag van 5-1 op het scorebord. Deze week heeft de onder 8 indruk gemaakt door goed voetbal te hebben laten zien tegen O9 teams uit de regio, maar mistte de scherpte tegen Roda '23. We nemen met z’n allen de leerpunten mee naar volgende week en kunnen dan weer laten zien hoe goed wij eigenlijk echt kunnen voetballen. 

FC Utrecht O8 - Roda '23 O8-1, uitslag 5-1