Daar waar beide teams vorig seizoen nog aan elkaar gewaagd waren was daar vandaag geen sprake van. Afgelopen week was er hard gewerkt op de training en reikhalzend uitgekeken naar de ontmoeting met de Tukkers.

Een stormachtig eerste 20-tal minuten leverde 5 doelpunten op zodat de ruststand 5-1 was. Met twee goals van Nazjir Held en drie van Elvic Jager was het kwintet compleet. Goede balveroveringen en goed samenspel brachten deze goals op het scorebord. 

Alhoewel de goede intenties er zeker waren sloop er toch gemakzucht en onrust in de ploeg en was het FC Utrecht dat ondanks vier goals van Jesse van de Haar (tweemaal), Alvaro Henry en wederom Elvic Jager zich niet overmatig inspande. Wanneer dat wel zou gebeuren zou het positiespel naar een hoger niveau kunnen gaan. Iets wat zeker zal gaan plaatsvinden. 

Een goede invalbeurt van Rayyan Koubini en het venijnige spel van Luca Cracau mogen niet onvermeld blijven. Zo hoor je in te vallen en dat compliment is bij deze gegeven. Oog voor de organisatie (de eigen taken afstemmen op die van je medespelers) kenmerkten hun invalbeurten.

Yaell Samson (keeper o13) hoefde vandaag niet in actie te komen, maar we waren maar wat blij dat je bij ons was, Yaell!

Al met al een klinkende overwinning, waardoor de komende wedstrijden tegen AZ, Ajax en Feyenoord extra interessant worden.