Nieuw: FC Utrecht Official Merchandising. Dat is dé eigen merchandisinglijn van de club. Tot het assortiment behoren onder meer casual kleding, petten, tassen en andere fanartikelen. Eigentijds en van hoge kwaliteit: dát is FC Utrecht Official Merchandising.

De FC Utrecht-spelers Sean Klaiber, Mark van der Maarel en Timo Letschert fungeerden als modellen bij de fotoshoot van de allereerste collectie van FC Utrecht Official Merchandising. “Het is een prachtige lijn geworden”, zegt Martijn Standaart, Head of Partnerships & Merchandise van FC Utrecht. “We hebben ervoor gekozen om een eigen merchandisinglijn op te zetten van hoogwaardige kwaliteit. Casual, strak, stoer. Het assortiment wordt nog verder uitgebreid, maar de basis staat nu.”

De nieuwe FC Utrecht Official Merchandising is verkrijgbaar in de FCUtrecht.nl Webshop en in de FC Utrecht Fanshop. Die is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.