Doelman Fabian de Keijzer en aanvaller Mohamed Mallahi van FC Utrecht maken deel uit van de voorselectie van Oranje Onder 19. De ploeg van bondscoach Maarten Stekelenburg speelt in oktober EK-kwalificatiewedstrijden.

De Nederlandse talenten reizen komende maand af naar Ierland en spelen daar drie partijen. Op woensdag 10 oktober tegen hun leeftijdsgenoten uit Faeröer Eilanden, op zaterdag 13 oktober tegen Bosnië Herzegovina Onder 19 en tot slot op dinsdag 16 oktober tegen het Onder 19-team van Ierland.

Keuzeheer Stekelenburg maakt op vrijdag 5 oktober de definitieve selectie bekend voor het kwalificatietoernooi.

Voorlopige selectie Oranje Onder 19:
Issam El Maach (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Mitchel Bakker (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Thijs Oosting (AZ), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Kjell Scherpen (FC Emmen), Daniël van Kaam (FC Groningen), Ludovit Reis (FC Groningen), Tapmahoe Sopacua (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Noah Lewis (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Millen Baars (Manchester United, Engeland), Ole ter Haar Romeny (NEC), Sepp van den Berg (PEC Zwolle), Davy van den Berg (PSV), Koen Oostenbrink (PSV), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Rico Zeegers (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Levi Bouwense (Sparta Rotterdam), Kees de Boer (Swansea City, Engeland), Delano Ladan (TOP Oss), Thomas Buitink (Vitesse).