Doelman Fabian de Keijzer van FC Utrecht is op pad met Oranje Onder 19. De sluitpost maakt deel uit van een 23-koppige selectie, die dezer dagen speelt tegen Engeland Onder 19 (woensdag 5 september) en Tsjechië Onder 19 (zaterdag 8 september).

De wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Engeland wordt in Burton upon Trent gespeeld om 16.00 uur (Nederlandse tijd) en het duel met de Tsjechen begint zaterdag in Uden om 16.00 uur.

De selectie van Oranje Onder 19:
Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Mitchell Bakker (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Myron Boadu (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Kjell Scherpen (FC Emmen), Ludovit Reis (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Ole ter Haar Romeny (NEC), Sepp van den Berg (PEC Zwolle), Davy van den Berg (PSV), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Zakaria Aboukhlal (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Thomas Buitink (Vitesse).