Op donderdag 27 september speelt FC Utrecht haar eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2018-2019. Tegenstander in deze eerste ronde van de KNVB Beker is MVV Maastricht. Het duel met de Limburgers begint om 19.45 uur en wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard. De reguliere openingstijden van het stadion zoals deze ook gelden bij Eredivisiewedstrijden zijn ook deze avond van toepassing, alsmede cateringafspraken.
 
Businesskaarten
Toegang tot deze wedstrijd is gratis voor leden van FC Utrecht Business met een Business seizoenkaart voor het hele seizoen. Vaste toegangspasjes worden geactiveerd, net als de parkeerkaarten. Business Club-leden die gebruik maken van het online inlogsysteem kunnen hun (parkeer)kaarten voor deze wedstrijd downloaden via dit systeem. De kaarten in het inlogsysteem zullen uiterlijk een week voorafgaand aan de wedstrijd worden klaargezet.
 
Extra Businesskaarten aanschaffen
Extra Businesskaarten voor uw relatie kunnen worden aangeschaft met een korting van 50% op het reguliere tarief. Business kaarten bijbestellen voor deze bekerwedstrijd kan via uw Accountmanager of via business@fcutrecht.nl. Deze kaarten ontvangt u uiterlijk in de week voorafgaand aan de wedstrijd.